• Inschrijven Business Run

Inschrijven Business Run

Ook tijdens deze editie kunnen bedrijven zich inschrijven voor de Business Run 21,1 km of de Mizuno 10 km Business Run. Deelnemen met een bedrijfsteam kan stimulerend werken, vleugels geven. Er zijn teams die weken of maanden van te voren naar dat ene doel toe leven, trainen en praten. Verras jouw collega’s met een door jou samengesteld uniek ‘pakket’. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om er met het gehele team er een lang weekend van te gaan maken. Een uitstekende mogelijkheid om de natuur in het prachtige Schoorl en omgeving te gaan verkennen. Een businessteam bestaat uit maximaal 10 deelnemers. 

Inschrijven

Inschrijven voor de Business Run is mogelijk vanaf 11 september 2017 tot de deelnemerslimiet van 8.500 deelnemers bereikt is.  

Kosten

Kosten Business Run 21,1 km
De kosten bedragen per team: € 475,-**. Ieder volgend team van hetzelfde bedrijf betaalt € 370,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Kosten Mizuno Business Run 10 km
De kosten bedragen per team: € 370,-**. Ieder volgend team van hetzelfde bedrijf betaalt € 260,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

**Let op! Per aanmelding betaal je het hoge tarief. Indien je voor jouw bedrijf tweemaal het inschrijfformulier invult, betaal je dus twee keer het hoge tarief. Het is niet mogelijk om twee verschillende aanmeldingen van hetzelfde bedrijf samen te voegen tot één aanmelding.

Een aantal belangrijke punten met betrekking tot de inschrijfprocedure:

  • Betaling is mogelijk via IDEAL of via een factuur. Bij stap 5 in de inschrijfmodule kun je kiezen voor deze betaalmethode;
  • Pas nadat het inschrijfgeld binnen 21 dagen is voldaan, is de deelname definitief. Indien je direct met IDEAL betaalt, is je inschrijving definitief;
  • Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging en een toegangscode, waarmee je je deelnemers kunt uitnodigen om deel te nemen in het team;
  • De gegevens van de deelnemers hoef je dus niet paraat te hebben bij de inschrijving;
  • De namen kunnen tot 10 februari 11.59 uur worden ingevoerd en gewijzigd;
  • Klik hier om de handleiding door te nemen voor de inschrijving.

Teamsamenstelling

Teams kunnen worden geformeerd door bedrijven, maar natuurlijk ook door organisaties zoals verenigingen (voetbal –tennis -atletiek etc), instanties, scholen, ziekenhuizen, universiteiten, gemeenten, enzovoorts.

  • De uitslag voor het team wordt bepaald aan de hand van de beste vijf scores binnen een team.
  • De berekening van de score geschiedt uiteraard op basis van de netto tijd.
  • De uitslag van de Business Run staat enkele uren na afloop al op deze website.

Prijzen

Er zijn prijzen beschikbaar voor de 1e drie bedrijven/teams per categorie.