• Businessloop

Businessloop

Groet Uit Schoorl Run 9 februari
Inschrijven

Breng collega's en relaties dichter bij elkaar door mee te doen met de Business Run 21,1 km of de Mizuno 10 km Business Run. De Groet uit Schoorl Run staat bekend om zijn schitterende parcours door de duinen en bossen waar nog lang over zal worden nagepraat.

Gezamenlijk getraind hebben, de spanning voor de start en de prachtige kilometers over het parcours zullen banden versterken en grenzen doen verleggen. De maandenlange voorbereidingen zullen niet voor niets zijn geweest, als jullie de uitdaging aangaan op de tweede zondag van februari. Kies voor een sportieve manier van teambuilding en schrijf je nu in!

Inschrijven

Inschrijven voor de Businessloop is mogelijk vanaf 9 september 2019. 
Let op! Per aanmelding voor de Businessloop betaal je het hoge tarief. Zorg dat je bent aangemeld met je account om gebruik te maken van het lage tarief als je meer teams wilt toevoegen. Ga naar het persoonlijke account, kies de optie team beheren. Onderaan de pagina kies je voor de optie “voeg meer teams toe”.

Mizuno Business Run 21,1 km €475 Eerste team
Inschrijven
Mizuno Business Run 21,1 km €370 Tweede team
Inschrijven
Mizuno Business Run 10 km €370 Eerste team
Inschrijven
Mizuno Business Run 10 km €260 Tweede team
Inschrijven

Businesspakket

Bij afname van het Businesspakket kun je rekenen op aantal extra’s, zoals een bevoorrechte startpositie, een teamfoto en parkeerplaatsen. Bekijk hier het complete businesspakket.