• Businessloop

Businessloop

Groet Uit Schoorl Run 9 februari
Blijf op de hoogte

Breng collega's en relaties dichter bij elkaar door mee te doen met de Business Run 21,1 km of de Mizuno 10 km Business Run. De Groet uit Schoorl Run staat bekend om zijn schitterende parcours door de duinen en bossen waar nog lang over zal worden nagepraat.

Gezamenlijk getraind hebben, de spanning voor de start en de prachtige kilometers over het parcours zullen banden versterken en grenzen doen verleggen. De maandenlange voorbereidingen zullen niet voor niets zijn geweest, als jullie de uitdaging aangaan op de tweede zondag van februari. Kies voor een sportieve manier van teambuilding en schrijf je nu in!

Inschrijven

Inschrijven voor de Businessloop is mogelijk vanaf medio september 2019. Let op! Per aanmelding voor de Businessloop betaal je het hoge tarief. Indien je voor jouw bedrijf tweemaal het inschrijfformulier invult, betaal je dus twee keer het hoge tarief. Het is niet mogelijk om twee verschillende aanmeldingen van hetzelfde bedrijf samen te voegen tot één aanmelding. De tarieven voor de Businessloop zijn exclusief 21% BTW.

Mizuno Business Run 21,1 km €475 Eerste team
Blijf op de hoogte
Mizuno Business Run 21,1 km €260 Tweede team
Blijf op de hoogte
Mizuno Business Run 10 km €370 Eerste team
Blijf op de hoogte
Mizuno Business Run 10 km €260 Tweede team
Blijf op de hoogte

Businesspakket

Bij afname van het Businesspakket kun je rekenen op aantal extra’s, zoals een bevoorrechte startpositie, een teamfoto en parkeerplaatsen. Bekijk hier het complete businesspakket.