• Nieuws
  • Ruim 50% van de startbewijzen zijn verkocht!

Ruim 50% van de startbewijzen zijn verkocht!

De inschrijving voor de 41e Groet uit Schoorl Run op zondag 11 februari gaat hard! Al ruim 50% van de beschikbare startbewijzen zijn inmiddels vergeven! Er is plaats voor 8.500 deelnemers, dus wacht niet langer en schrijf je direct in. Vol = vol!

Zeer geliefd

De Groet uit Schoorl Run is zeer geliefd bij alle hardlopers om het snelle parcours dwars door het prachtige natuurgebied van Schoorl en Groet en door de pittoreske dorpjes Bregtdorp en Catrijp. In de voorgaande 40 edities is dit fantastische sportevenement uitgegroeid tot een nationaal begrip met een internationaal karakter in de hardloopwereld. Ook dit jaar zijn vele hardlopers super enthousiast en dat merken we in de inschrijving! 

Drie afstanden

Kies voor de Mizuno 10 of 21,1 km, of voor de uitdagende Run2Day 30 km. Het bos en de duin zorgen elke kilometer voor een andere sfeer. Maar ook de weerselementen spelen een mooie rol tijdens de Groet uit Schoorl Run. Vorig jaar viel er in de nacht voor de Groet uit Schoorl Run nog een dik pak sneeuw wat voor prachtige plaatjes zorgde!

Schrijf je nu in!

Als echte hardloper wil jij natuurlijk ook aan de start staan van dit evenement. Inschrijven doe je hier! En wil je niets missen van de voorpret? Volg ons dan meteen op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!