• Nieuws
  • Vraag & aanbod startbewijs

Vraag & aanbod startbewijs

Ook dit jaar is de Groet uit Schoorl Run weer uitverkocht. Waar al eerder de Run2Day 30 km en Mizuno 21,1 km waren uitverkocht is nu ook de Mizuno 10 km door alle startbewijzen. Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor de Rabo Kids Run (1200 meter), hiervoor inschrijven is mogelijk t/m 27 januari. Ook op de dag zelf kunnen kinderen zich nog inschrijven voor de Rabo Kids Run. 

Kun je op het laatste moment niet meedoen of ben je nog op zoek naar een startnummer voor Groet uit Schoorl Run? Plaats dan onder dit bericht jouw oproep.

Startnummer overdragen
Heb je iemand gevonden die jouw startnummer wil overnemen of die juist voor jou een startnummer in de aanbieding heeft, dan kun je het startnummer op een andere naam zetten. Het overdragen gaat via je persoonlijk account en is mogelijk t/m vrijdag 7 februari 11:59 uur. Kies in je account voor de optie ‘overdracht starten’. Het wachtwoord voor je account heb je in de bevestigingsmail van je inschrijving ontvangen.

Het overdragen van een startnummer is alleen mogelijk met een startnummer van de recreatieloop, niet voor het NK 10 km en Business Run.

Geen nieuw startnummer
Let op! Er wordt geen nieuw startnummer opgestuurd naar de nieuwe deelnemer. De vorige deelnemer ontvangt het startbewijs per post. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de fysieke overdracht van het startbewijs. Le Champion bemiddelt in geen enkel geval wanneer je als nieuwe deelnemer het startbewijs niet ontvangt.