Herinneringen Groet uit Schoorl Run

Jouw sportieve prestatie wordt beloond met een leuke herinnering aan de Groet uit Schoorl Run. Bekijk hieronder welke herinneringen aan het evenement er zijn. 

Handdoek

Alle deelnemers ontvangen na de finish volgens traditie een handdoek voor hun deelname aan de Groet uit Schoorl Run. Op de handdoek staat het logo van de Groet uit Schoorl Run en het jaartal. Zo kunnen deelnemers elk jaar een handdoek aan hun verzameling toevoegen, een écht collectors item dus! Hoe de handdoek van de Groet uit Schoorl Run 2023 eruit zal zien, zal nog even een verrassing blijven. 

Medaille

Het is dit jaar ook mogelijk om een welverdiende medaille extra te bestellen. Een échte toevoeging om jouw prestatie compleet te maken. Voor € 3,50 is de medialle extra te bestellen bij jouw inschrijving. Benieuwd hoe de medaille eruit zal komen te zien? Bekijk het plaatje hiernaast!

Medaille graveren

Iedere deelnemer ontvangt na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop bij de graveer-stand jouw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren door middel van een laser. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 8,-. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 10,-.