Herinneringen Groet uit Schoorl Run

Jouw sportieve prestatie wordt beloond met een leuke herinnering aan de Groet uit Schoorl Run. Bekijk hieronder welke herinneringen aan het evenement er zijn. 

Handdoek

Alle deelnemers ontvangen na de finish volgens traditie een handdoek voor hun deelname aan de Groet uit Schoorl Run. Op de handdoek staat het logo van de Groet uit Schoorl Run en het jaartal van de editie. Zo kunnen deelnemers elk jaar een handdoek aan hun verzameling toevoegen, een écht collectors item dus! Hoe de handdoek van de Groet uit Schoorl Run 2022 eruit zal zien, zal nog even een verrassing blijven. 

Medaille

Het is dit jaar ook mogelijk om een welverdiende medaille extra te bestellen. Een échte toevoeging om jouw prestatie compleet te maken. Voor € 3,25 is de medialle extra te bestellen bij jouw inschrijving. Benieuwd hoe de medaille eruit zal komen te zien? Bekijk het plaatje hiernaast!

MedalTab

Wil jij jouw medaille persoonlijker maken? Dan kan dat met de MedalTab! De Medaltab is een gegraveerd inlegplaatje met daarop jouw naam en tijd. Dit plaatje kun je achter op de medaille plakken. De medaille ontvang je bij de finish en het inlegplaatje ontvang je drie weken na het evenement per post. Wanneer je de medaille inleg vooraf bestelt via het inschrijfformulier, zijn de kosten € 5,50 per stuk. Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Dan kun je hier voor € 6,50 een nabestelling plaatsen. Bekijk de medaille hiernaast om te zien hoe de MedalTab eruit zal komen te zien!