Veelgestelde vragen

Wij hebben, in overleg met Gemeente Bergen, besloten de Groet uit Schoorl Run op zondag 13 februari te annuleren. We zijn tot dit besluit gekomen na de laatste persconferentie van het kabinet op vrijdag 14 januari, waaruit bleek dat er op korte termijn nog geen perspectief wordt geboden richting het opheffen van het evenementenverbod.


Afgelasting 2022

Wat gebeurt er met mijn inschrijfgeld?
Iedere ingeschreven deelnemer krijgt 85% van het inschrijfgeld terug. Het percentage dat wordt gerestitueerd, is gebaseerd op de reeds gemaakte kosten tot het moment van afgelasting. Deze kosten komen voort uit het vergunningstraject dat is aangegaan, coronamaatregelen die zijn uitgewerkt, materiaal dat is aangeschaft en de administratie- en promotiekosten voor het evenement. Wij hebben het maken van kosten zo lang mogelijk uitgesteld.

Het bedrag wordt binnen 6 weken terugbetaald op het bij ons bekende rekeningnummer. Hiervoor hoef je niets te doen.
Wat gebeurt er met mijn bestelde extra's?
De eventuele extra bestelde producten, zoals het Mizuno Runningshirt, pendelbusticket, medaille en de Medaltab, worden volledig gerestitueerd. 

Het bedrag wordt binnen 6 weken terugbetaald op het bij ons bekende rekeningnummer. Hiervoor hoef je niets te doen. 

De gemaakte donaties voor Staatsbosbeheer zijn naar dit goede doel overgemaakt. Namens Staatsbosbeheer willen wij jou hartelijk bedanken! 
Wanneer vindt de editie van 2023 plaats?
Wij zien je graag volgend jaar terug bij de Groet uit Schoorl Run, die plaatsvindt op zondag 12 februari 2023.

Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen?