Kids Run

Wil jouw kind ook meedoen aan de Groet uit Schoorl Run? Dat kan tijdens de Kids Run, speciaal voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. De wedstrijd kent een route van 1.200 meter en loopt door het zogeheten “Duinstreek” gebied van Schoorl. De start en finish vinden plaats voor het Sportcentrum de Blinkerd op de Heereweg.

Inschrijven

Lijkt het je leuk om mee te lopen? Schrijf je dan voor € 5,- online in en ontvang jouw startnummer met je voornaam en tijdregistratie per post thuis. De inschrijving is inclusief een unieke medaille, een flesje water bij de finish en foto’s van jouw race.

Inschrijven

Start & Finish

De start en finish vinden plaats voor het Sportcentrum, De Blinkerd op de Heereweg. De starttijden hieronder zijn van 2020, voor 2022 worden de tijden gepubliceerd zodra deze bekend zijn:

Parcours

Het parcours is 1.200 meter. Je start op de Heereweg voor Sporthal De Blinkerd. Vervolgens sla je linksaf het Donkere Laantje in en direct weer linksaf de Oorsprongweg op. Na 500 meter loopt het parcours linksaf de Koningsweg op om uiteindelijk weer op de Heereweg uit te komen.

Finish

Direct na de finish bij Sporthal De Blinkerd ontvang je een flesje drinken en een medaille.