Inschrijven en tarieven

De inschrijving voor de Groet uit Schoorl Run is gesloten. De inschrijving voor de Groet uit Schoorl Run 2025 opent medio september.

Tarieven

Mizuno 10 km € 22,-
21,1 km € 30,-
30 km€ 33,-
Kids Run€ 5,50


Business Mizuno 10 km
€ 400,- (excl. BTW)
Business 21,1 km
€ 500,- (excl. BTW)
Business 30 km€ 525,- (excl. BTW)
Veelgestelde vragen
Voor alle vragen rondom de inschrijving verwijzen wij naar onze veelgestelde vragen.

Bij de inschrijving is inbegrepen

Voornaam op startnummer met registratiechip (thuisbezorgd)
App met deelnemersinformatie en LiveTracking
Officiële uitslagen op website en in app
Veilig en afgesloten parcours
Officieel gemeten parcours 
Voor en na de loop: optie tot massage
Verzorgingsposten onderweg en bij de finish
Medische verzorging
Persoonlijke actiefoto
Unieke medaille
Entertainment
Een onvergetelijke hardloopervaring


Extra te bestellen bij jouw inschrijvingMizuno Runningshirt

€ 27,50
Meer over dit shirt


Mizuno Runningshirt

€ 27,50
Meer over dit shirt
Mizuno Runningshirt

Meer over dit shirt
Le Champion lidmaatschap

€ 35,-
Meer over het lidmaatschap
Pendelbusticket
Reis gemakkelijk met de pendelbus naar de Groet uit Schoorl Run. Je kunt het pendelbusticket vooraf bij je inschrijving bestellen voor € 5,50. Op de dag zelf kost een ticket € 7,-. Klik hier voor meer informatie. 
Medaille graveren
NIEUW! Iedere deelnemer ontvangt na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop bij de graveer-stand jouw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren door middel van een laser. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 9,-. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 11,-.
Handdoek
Voorheen kregen alle deelnemers aan de Groet uit Schoorl Run traditiegetrouw een handdoek. Op de handdoek staat het logo van de Groet uit Schoorl Run en het jaartal. Zo kunnen deelnemers elk jaar een handdoek aan hun verzameling toevoegen, een écht collectors item dus! Wil jij deze traditie voortzetten? Bestel dan de handdoek voor slechts € 5,- extra bij jouw inschrijving!
Donatie goede doel
Ook dit jaar is Staatsbosbeheer het goede doel tijdens de Groet Uit Schoorl Run. Sporten in de natuur is goed voor je gezondheid en levert een positieve bijdrage aan je welbevinden. En waar kan dat nou beter dan in de Schoorlse Duinen. Op hoogste duinen van Nederland, door het bos en langs de heide. Staatsbosbeheer is verantwoordelijk voor het beschermen, beleven en benutten van deze natuur. Door een bijdrage kan iedereen blijven genieten van de Schoorlse Duinen.