Goede doel

1) Donatie bij online inschrijving

Sporters welkom in de Schoorlse Duinen! 

Dit jaar is Staatsbosbeheer het nieuwe goede doel tijdens de Groet uit Schoorl Run. Sporten in de natuur is goed voor je gezondheid en levert een positieve bijdrage aan je welbevinden. Staatsbosbeheer is verantwoordelijk voor het beschermen, beleven en benutten van deze natuur. Door een bijdrage te doen steun je een duurzaam onderhoud van de Schoorlse Duinen. Zo kunnen ook de toekomstige generaties genieten van dit prachtige gebied.

2) Overige goede doelen

Schoenen voor Afrika 
Kan u ook zo moeilijk afscheid nemen van uw oude schoenen? Ze zijn niet goed genoeg meer om erop (hard) te lopen en ze zijn nog te goed om weg te gooien. Resultaat: ze blijven ergens op ’n plank liggen. Dan is dit uw kans om ze op te ruimen en uw schoenen ‘n 2e leven te geven. Het brengt de mensen in Zimbabwe weer ’n stap verder.

Help de Lionsclub Schoorl de stichting ‘Heart for Africa’ te steunen. Zestig procent van de bevolking in Zimbabwe heeft geen geld voor schoenen. Voor deze mensen zijn uw gedragen, maar nog goede (loop)schoenen goud waard. De Lions zamelen de schoenen in en zorgen voor het transport naar dit arme Afrikaanse land.

Alle soorten schoeisel zijn welkom. Naast sportschoenen (loopschoenen, voetbalschoenen) dus ook instappers, sandalen, laarzen enz. Gaarne de veters erin laten en ze even per paar aan elkaar te binden. De schoenen worden op 3 plaatsen ingezameld: het parkeerterrein aan de Molenweg, bij de Blinkerd en bij de kantine op het Duinrand S terrein.

Heel hartelijk dank!

3) Donaties werven via Pifworld

Pifworld is het online platform waar deelnemers makkelijk voor jouw goede doel in actie kunnen komen. Maar er kan nog veel meer. Jij als non-profit kan makkelijk projecten en events toevoegen, een community om je organisatie bouwen, vacatures plaatsen en samenwerken met scholen en bedrijven. 

Steun een deelnemer of maak gratis jullie non-profit pagina aan. Zo kunnen jullie deelnemers direct in actie komen. Via Pifworld gaan alle donaties direct door naar de non-profit organisatie. Wij helpen je graag – neem voor meer informatie of vragen gerust contact op met Harmen via harmen@pifworld.com