Sporthal

Sporthal

Openingstijden

De sporthal opent op zondag 11 februari om 9.00 uur. 

Kledinginname

In de sporthal kun je jouw kleding inleveren of achterlaten. Bij inlevering van je tas in Sporthal De Blinkerd krijg je een sticker op jouw startnummer geplakt en een corresponderend nummer op je tas. Na afloop kun je aan de hand van dit nummer je tas weer ophalen. 

Kleed- en douchegelegenheid

In Sporthal De Blinkerd zijn kleedkamers beschikbaar en is zeer beperkte douchegelegenheid aanwezig. De kleed- en douche accommodatie die zich in de sporthal bevindt, is beschikbaar voor alle deelnemers. Het is niet toegestaan de sporthal zelf als kleedlocatie te gebruiken. Voor deelnemers aan de Businessloop is er bij de Businessruimte bij SV Duinrand S kleed- en douchgelegenheid. 

Runningshirt

Je kunt, zolang de voorraad strekt, het Runningshirt kopen in Sporthal De Blinkerd. Het shirt kost € 32,50 per stuk (alleen pinbetaling mogelijk). Heb je bij jouw inschrijving een shirt besteld, dan krijg je deze in de week voor het evenement thuisgestuurd. Je kunt het shirt dan tijdens het evenement dragen! Wil je jouw shirt ruilen voor een andere maat, dan kan dit zolang de voorraad strekt bij de verkoopbalies in de sporthal. 

Medaille graveren

Sommigen deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop jouw naam en prestatie achter op de medaille laten graveren in Sporthal De Blinkerd. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 9,-. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 11,-.

Expo

Neem in de sporthal ook een kijkje bij de stands van onder andere Patagonia Marathon.