Mizuno 10 km 

De Groet uit Schoorl Run vindt plaats op zondag 13 februari 2022. De inschrijving is nu geopend!

Parcours

De Mizuno 10 km leidt de deelnemers vanaf de Voorweg over de Molenweg naar de Schoorlse Zeeweg. Hier ga je vervolgs de prachtige bossen van Schoorl in en loop je over de Nieuweweg naar Hargen aan Zee. Daar ga je over de Heereweg terug richting de finish.

Start en finish

Start
De Mizuno 10 km start om 14.30 uur vanaf de Voorweg.
Finish
De finish is op de Heereweg in Schoorl, waar het publiek rijendik langs de kant staat om jou aan te moedigen. Na de finish ontvang je een speciale handdoek als herinnering aan jouw Groet uit Schoorl Run. Daarnaast is deze goed te gebruiken voor de frisse temperaturen begin februari. Bij de finish ontvang je ook een heerlijk flesje AA-Drink. Wij verzoeken je na het passeren van de finishlijn direct door te lopen.

Startvakken
Ieder startvak wordt met een kleur aangegeven. Deze kleur komt overeen met de kleur van de balk op jouw startnummer. De startvakken van de recreatieloop worden ingedeeld op basis van de opgegeven streeftijd. Let op! Het is niet toegestaan om in een eerdere groep te starten. Starten in een latere groep is wel mogelijk.

Starttijden

Finish

De finish van de Mizuno 10 km is op de Heereweg, ter hoogte van Sportcentrum de Blinkerd. De tijdslimiet voor de Mizuno 10 km is 1 uur en 30 minuten. De finish sluit om 16.15 uur.

Overige deelnemersinformatie

Kleding
In Sporthal de Blinkerd kunnen deelnemers van de Mizuno 10 km, de Mizuno 21,1 km en de Run2day 30 km hun kleding achter laten bij de kledinginname. Bij het inleveren van de kleding/tas ontvangt de deelnemer een sticker die overeenkomt met de sticker op de kleding/tas. Na afloop kunnen de deelnemers de kleding weer ophalen in Sporthal de Blinkerd.
Lockerwagen
Voor Sporthal de Blinkerd wordt een lockerwagen geplaatst. De kosten voor het huren van een locker zijn € 5,00 waarvan € 2,00 borg wordt gerekend.
Let op! Laat je kleding niet achter bij de startvakken en bind deze niet vast aan de hekken, want deze wordt direct na de start verwijderd.
Verzorgingsposten
Langs het parcours tref je een aantal verzorgingsposten aan. Hieronder lees je wat er waar aanwezig is en in welke volgorde het uitgedeeld wordt. Tevens vind je hier toiletten en een medische post.

AfstandAA DrinkWater
5 kmXX
FinishXX

Prijzen
Bij de wedstrijdloop zijn er geldprijzen te winnen. Kijk hier voor het prijzenschema. De prijzen worden enige weken na het evenement overgemaakt. Er is een extra premie van beschikbaar voor het verbeteren van de parcoursrecords op de Mizuno 10 km, en 21,1 en 30 km (dames en heren).
Prijsuitreiking
De prijsuitreiking van de Mizuno 10 km is om 15.45 uur in de Theaterzaal de Blinkerd.

De volgende winnaars worden gehuldigd:
- 1e drie mannen Mizuno 10 km, theaterzaal de Blinkerd.
- 1e drie vrouwen Mizuno 10 km, theaterzaal de Blinkerd.
- 1e drie mannen NK 10 km, theaterzaal de Blinkerd (senioren, junioren, masters)
- 1e drie vrouwen NK 10 km, theaterzaal de Blinkerd (senioren, junioren, masters)