Le Champion appAls eerste op de hoogte zijn van alle updates rondom onze sportevenementen? Dat kan met de Le Champion app! In deze omgeving kunnen deelnemers en supporters genieten van de ultieme sportbeleving vóór, tijdens en ná de evenementen. De Le Champion app is een overkoepelende app, waarin alle evenementen gebundeld zijn. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven, specifieke evenementinformatie bekijken en laten volgen door supporters via de LiveTracking-functie! De app is gratis te downloaden in Google Play en App Store!


Le Champion app

De Le Champion app is de nieuwe omgeving waarin de deelnemers en supporters genieten van de ultieme beleving vóór, tijdens en ná de evenementen van Le Champion. De nuttige functionaliteiten zorgen voor een nog leukere deelname en perfecte voorbereiding. Bekijk op deze pagina de voordelen en extra's van de app tijdens de Groet uit Schoorl Run!

Le Champion app

"Dé musthave voor iedere deelnemer en supporter"


LiveTracking

Misschien wel de leukste functie: de GPS-LiveTracking. Je weet precies nog hoe ver je moet en ontvang leuke meldingen langs de highlights op de route. Naast dat de LiveTracking leuk is voor jou, kunnen jouw supporters hier ook gebruik van maken. Zo kan het thuisfront jou letterlijk op de voet volgen! 
De Le Champion app is een overkoepelende app, waarin alle evenementen van de sportorganisatie gebundeld zijn. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven, specifieke evenementinformatie bekijken en de uiteindelijke sportieve prestatie bekijken. Naast dat deze app voor deelnemers handig is, kunnen supporters en bewoners van één evenement deze ook downloaden. Zo kunnen zij door middel van de LiveTracking precies zien waar op het parcours hun helden zijn. De app is gratis te downloaden in de Play- en Appstore!


Met toffe features

Alle informatie altijd bij de hand
Volg jezelf en elkaar met de LiveTracking
Let me take a selfie met de selfietool
Tips ter voorbereiding op jouw deelname
Schrijf jezelf gemakkelijk in
En nog veel meer...

Zet je profiel op privé

Wil je dat jouw supporters/fans jou kunnen volgen, maar wil je niet dat iedereen je kan volgen? Zet dan je profiel op privé. Op deze manier kunnen alleen de mensen je volgen, die van jou de pincode hebben gehad. Deze pincode stel je zelf in. 

Zij gingen jou voor

Julia (26 jaar)
⭐⭐⭐⭐⭐

Gemakkelijk mijn familie en vrienden kunnen volgen en aanmoedigen tijdens de Dam tot Damloop!

Marco (39 jaar)
⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Prima app. Alle informatie die je nodig hebt.


Petra (46 jaar)
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Mijn tracking aangezet tijdens de Wandel4daagse Alkmaar voor het thuisfront. Ze hebben mij letterlijk op de voet kunnen volgen!

Veelgestelde vragen Le Champion app

Waar download ik de Le Champion app?
De Le Champion app is gratis te downloaden via de Play Store en App Store. Alle evenementen van Le Champion zijn hierin terug te vinden. Voor de fietsevenementen vind je toffe features, maar ook GPS-LiveTracking voor jouw supporters.
Hoe activeer ik de GPS-LiveTracking?
Om de GPS-LiveTracking functie te activeren, dien je jouw startnummer te koppelen aan de jouw app. Dit doe je door een account aan te maken in de Le Champion app. Bevestig je e-mailadres na het registreren en log in met je account in de Le Champion app. Heb jij geen mail ontvangen? Check dan jouw spam. Kies in de app het evenement waar je aan gaat deelnemen en meld je hier aan als deelnemer. Vul in jouw profiel het startnummer in welke je ontvangen hebt in de deelnemersmail de woensdag voor het evenement. Bekijk hierboven de uitleg.
Mijn app werkt niet
Check of de naam en geboortedatum in jouw profiel overheen komen met jouw gegevens van jouw inschrijving. Heb jij vragen over de app of ervaar jij problemen, neem dan contact op met team@tracx.events.

Mis niets met de Le Champion app tijdens de Groet uit Schoorl Run

Alle belangrijke evenementinformatie bij elkaar
LiveTracking van jouw deelname (ook leuk voor supporters)
Leuke en handige tips ter voorbereiding
Al jouw hardloopprestaties in één overzicht
Laat iedereen weten dat jij erbij was met het unieke selfieframe
Het bijbestellen van extra's zoals het Runningshirt of medaille graveren
Alle evenementen van Le Champion overzichtelijk in één kalender
Inschrijven voor jouw volgende uitdaging van Le Champion

Een kijkje in de Le Champion app