Inschrijven business run

Inschrijven business run

Gezamenlijk trainen, de spanning voor de start en de prachtige kilometers over het parcours zullen banden versterken en grenzen doen verleggen. Meedoen aan de 30 km, 21,1 km of de Mizuno 10 km is dé sportiefste vorm van teambuilding. Daag jouw team uit om op zondag 11 februari 2024 aan de start te staan van de 44e editie van de Groet uit Schoorl Run.

Inschrijven

De inschrijving voor de Business Run is gesloten. De inschrijving voor de Groet uit Schoorl Run 2025 opent medio september. 
Businessteam 30 km
€ 525,- (excl. BTW)

Businessteam 21,1 km
€ 500,- (excl. BTW)

Businessteam 10 km
€ 400,- (excl. BTW)

Informatie over betaling per factuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden.

Staffelkorting

Bedrijven die meerdere teams afnemen, belonen wij met een korting. Hoe meer teams, hoe hoger de korting. De staffelkorting geldt ook wanneer je teams voor verschillende categorieën en afstanden met elkaar combineert.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting

Businesspakket

Bij afname van het Businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. Als bedrijf krijg je bij de 30 km, 21,1 km en Mizuno 10 km een gunstige startpositie en een teamfoto. Ondek alle extra's en schrijf jouw team in voor de Groet uit Schoorl Run.

Bekijk het complete businesspakket

"In een ontspannen setting een sportieve prestatie neerzetten"

- Blosse 

"Wij gunnen ieder team zo'n geweldige ervaring"

- Tata Steel IJmuiden

Vragen?

Bij vragen of meer informatie over de Business Run, kun je ons een e-mail sturen.