Ervaringen

Voor businessteams wordt alles van start tot finish tot in de puntjes geregeld, met als doel om jouw team te inspireren, te motiveren en te verbinden. Ontdek wat de ervaringen zijn van Tata Steel IJmuiden en Blosse en laat je inspireren. Businessteam

Tata Steel IJmuiden


"Ieder jaar doen wij weer mee met de Groet uit Schoorl Run. Dit komt mede door de prachtige parcours, maar ook dankzij de goede organisatie en gezellige sfeer. Juist door de combinatie van verschillende afstanden is er de hele dag een mooi programma. Als team hebben we ook al meerdere keren de eerste prijs weten te bemachtigen, wat natuurlijk enorm motiverend is!

"Wij gunnen ieder team

zo'n geweldige ervaring."

 
Wij nemen deel aan de Business Run om ons als bedrijventeam goed te presenteren. Door gezamenlijk deel te nemen, krijgt de loop een sociaal karakter, in plaats van een individuele wedstrijd. Dit maakt de Business Run ook leuker om aan deel te nemen. Het is nu mogelijk dat één teamlid het team inschrijft en de link met elke deelnemer deelt, waardoor iedereen zijn eigen gegevens kan invullen. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om als team in te schrijven.
 
Wij gunnen ieder team zo’n geweldige ervaring, zoals wij als Tata Steel Runners kennen."Businessteam

Blosse

"Bij Blosse vinden we verbinding heel belangrijk. Wij zijn een organisatie voor opvang en onderwijs in de regio en hebben 30 locaties in een straal van 30 kilometer rondom ons servicebureau in Heerhugowaard. Dat betekent dat onze 1.200 pedagogisch professionals elkaar niet dagelijks ontmoeten.

Tijdens een evenement, zoals de Groet uit Schoorl Run, ga je samen in een onspannen setting een sportieve prestatie neer zetten. Waardoor je elkaar op een andere manier leert kennen. Niet iedereen is even snel, maar als je collega's je dan opwachten bij de finish en je door de laatste meters heen schreeuwen, geeft dat een geweldig gevoel van saamhorigheid.

"In een ontspannen setting

een sportieve prestatie neerzetten"


We hebben als Blosse gezegd: we lopen mee in runs in de dorpen waar onze kindcentra staan. Vandaar de Groet uit Schoorl Run, want ons kindcentrum Het Klimduin staat in Groet. In de ochtend staan er veel kinderen van het Klimduin aan de start van de Kids Run."