Persoonlijke actiefoto's 2024

Gefeliciteerd met je topprestatie! Voor altijd een leuke herinnering aan jouw Groet uit Schoorl Run? Deel dan jouw persoonlijke foto's!

Kun je minder dan twee foto’s van jezelf terugvinden, bekijk dan hieronder onze veelgestelde vragen. Mogelijk staat het antwoord op jouw vraag hiertussen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn foto's vinden?
Je kunt je foto’s vinden door een foto van jezelf te uploaden of direct een selfie te maken met je telefoon. Het is ook mogelijk om gewoon via je startnummer foto's te zoeken, je vult je startnummer in, en het systeem zoekt alle foto's waar jouw nummer op staat. Let op! Tot 24 uur na jouw deelname kunnen er nog nieuwe foto’s worden toegevoegd. Daarna staan alle foto’s online.
Hoe kan ik mijn foto's downloaden?
Je kunt de foto’s downloaden door op de downloadknop rechtsonder te drukken. Lukt dit niet, druk dan een paar seconden lang op de foto om deze te downloaden. Bekijk je de foto’s via een laptop/computer, klik dan op de rechtermuisknop en sla de afbeelding op. 
Ik kan geen foto's van mijzelf vinden. Wat moet ik doen?
Indien je jouw foto's niet kan vinden met jouw startnummer, zoek dan via de 'Zoek met selfie' button. De software zoekt al jouw foto’s razendsnel op nadat je een selfie of een andere foto van jezelf hebt geüpload. Klik hier om jouw persoonlijke foto's te zoeken.

Als je hebt gezocht met jouw startnummer èn met een upload van een duidelijke foto van jezelf en je vindt nog steeds geen foto's, dan kan het zo zijn dat je op de fotopunten net achter iemand hebt gelopen. Het spijt ons, dan zijn er geen foto's beschikbaar.
Waarom kan ik niet meer persoonlijke foto's vinden?
Tot 24 uur na het evenement worden er nog foto’s toegevoegd. Probeer het later nog eens als je binnen 24 uur van het evenement hebt gezocht. Het zou ook kunnen helpen om een andere selfie/foto in te geven als zoekfoto. Zorg dat deze foto van goede kwaliteit is.​​​​
Kan ik de foto's in hoge kwaliteit downloaden?
Alle foto's worden geplaatst in de hoogste kwaliteit. Klik op de downloadknop rechts onderin de foto om hem op te slaan. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
Hoe werkt de gezichtsherkenningssoftware?
De software zoekt al jouw foto’s razendsnel op nadat je jouw zoekselfie hebt gemaakt of geüpload. Deze selfie wordt daarna direct door het systeem gewist.

Deze techniek is een stuk duurzamer dan het systeem dat voorheen werd gebruikt en wordt al jaren gebruikt bij sportevenementen over de hele wereld. Natuurlijk is jouw privacy en veiligheid onze prioriteit. Daarom werkt de Dam tot Damloop alleen met gerenommeerde leveranciers, waarmee goede verwerkersovereenkomsten zijn gesloten. Dat betekent dat er zeer zorgvuldig met jouw gegevens en foto’s wordt omgegaan. Dit hebben wij ook vastgelegd in ons privacy statement.