Startnummer

Heb jij vragen over jouw Groet uit Schoorl Run startnummer? Bekijk hier alle informatie over de startnummers.

Startnummer

Jouw Groet uit Schoorl Run startnummer valt uiterlijk vrijdag 12 februari 2021 bij jou op de deurmat.

Geen startnummer ontvangen

Heb jij nog geen startnummer ontvangen op de dag van het evenement? Geen paniek. Kom dan ruim voor de start met je bevestigingsmail naar de Helpdesk van Le Champion. Dan ontvang jij van ons een reserve startnummer.

Let op! De startnummers worden besteld en verstuurd in verschillende series. Het kan zijn dat jouw vriend of buurvrouw het startnummer al binnen heeft en jij nog niet. Daarnaast worden het startnummer en het Mizuno Runningshirt apart van elkaar verstuurd.

Helpdesk

De Helpdesk vind je in Sporthal de Blinkerd. Deze is geopend vanaf 9.00 uur tot 14.45 uur. Er is géén Helpdesk in het startgebied.

Afstand wijzigen

Heb jij niet genoeg kunnen trainen of ben je geblesseerd geraakt en kan jij niet meer je gekozen afstand hardlopen? Dan kun je tijdens het evenement kiezen voor een kortere afstand.

Je kan met jouw startnummer gewoon starten vanuit het vergelijkbare startvak bij de 21 of 10 kilometer. Hier hoeft jij dus niets voor te doen. Als jouw toegewezen kleur niet aanwezig is, dan moet je starten in het laatste startvak.

Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld. Let op! Een langere afstand is dus niet mogelijk!

Startnummer annuleren

Als je lid bent van Le Champion kan je kosteloos annuleren t/m 13 januari 2020. Klik hier om je annulering aan ons door te geven. Vermeld hierbij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer.

Ben je geen lid van Le Champion, dan kan je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra’s niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar.

We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere hardloper. Dit kan je doen via de ‘vraag & aanbod’ pagina op de website. Deze pagina komt beschikbaar na 27 januari 2020.

Startnummer overdragen

Via jouw MyLaps account kan je jouw inschrijving overgedragen. Om dit te doen log je in op je persoonlijke account. Wanneer je ingelogd bent op jouw persoonlijke account kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico. Overdragen is tot vrijdag 7 februari 11.59 uur.

Let op! De naam op het startnummer kan dus niet meer gewijzigd worden. Wel wordt de naam in het systeem veranderd, dus de naam komt goed in de uitslagen. De inschrijving kan niet worden meegenomen naar volgend jaar.

Startvakken

De startvakken zijn ingedeeld op basis van de verwachtte eindtijd die jij hebt ingevuld tijdens jouw inschrijving. De verwachtte eindtijd kan gewijzigd worden tot 13 januari 2020 door in te loggen in je persoonlijke account.

Mocht je toch in een ander startvak willen starten, dan kan je altijd later starten. Eerder starten mag niet, later wel.