Training

Pre-Run NN Egmond Halve Marathon

9 december 2023

Wanneer je in training bent voor de Groet uit Schoorl Run, mag de Pre-Run NN Egmond Halve Marathon niet ontbreken in je trainingsschema. Op zaterdag 9 december kun je kiezen voor een route van 16 of 8 km, een ideale voorbereiding op beide onderdelen! Ook als je niet in training bent voor de NN Egmond Halve ­Marathon, ben je natuurlijk van harte welkom bij deze run. Je loopt door het bos, de duinen en over de heide van het Noordhollands Duinreservaat, waar je zomaar een kudde wilde paarden of Schotse Hooglanders kunt tegenkomen.

NN Egmond Halve Marathon

14 januari 2023

Voor hardloopliefhebbers begint het nieuwe jaar in Egmond, tijdens de NN Egmond Halve Marathon op zondag 14 januari 2023. De winterklassieker staat bekend om de strijd tegen de elementen op het uitdagende parcours aan de Noord-Hollandse kust en door het Noordhollands Duinreservaat. De vaak zware weersomstandigheden en het wisselende getij zorgen ervoor dat elke editie weer anders is. De NN Egmond Halve Marathon heeft ook een kwart marathon, een geschikte training voor jouw 21,1 km of Run2Day 30 km. 

Trainingen Running Holland in Amsterdam

Running Holland organiseert op meerdere plekken in Amsterdam een cursus in voorbereiding op de halve marathon van Schoorl. De trainingen zijn compleet met veel individuele aandacht en aanwijzingen en worden aangeboden op 7 locaties.

Running Holland organiseert een cursus ter voorbereiding op de Groet uit Schoorl Run. Wij begeleiden je graag op weg naar jouw eerste halve marathon of naar een snelle halve marathon. Er worden 12 trainingen + een extra strandtraining en één pittige intervaltraining in de duinen, verspreid over de periode oktober 2022 - februari 2023.*

* Zodra de nieuwe data bekend is, zal dat hier worden getoond.