Extra te bestellen

Wil je jouw Groet uit Schoorl Run beleving compleet maken? Kijk dan hieronder voor de extra opties!

Mizuno Runningshirt
Bestel het Mizuno Runningshirt voor slechts € 22,50 tijdens jouw inschrijving. Je kunt kiezen uit een herenshirt (recht model) of een damesshirt (getailleerd model). De shirts zijn verkrijgbaar in de maten voor heren S t/m XXL en voor de dames XS t/m XL. 

Buskaartje
Om gebruik te kunnen maken van de pendelbussen, is een buskaartje vereist. Je kunt het buskaartje vooraf bij je inschrijving bestellen voor € 3,75. Kaartjes zijn daarnaast bij vertrek van de bussen voor € 5,00 per stuk verkrijgbaar. Bekijk hier alle informatie over de pendelbussen.

Lid worden Le Champion
Ben jij een échte hardloopfan en wil jij meedoen aan de gaafste hardloopevenementen? Word dan lid van Le Champion en ontvang vier keer per jaar het Le Champion magazine en korting bij diverse speciaalzaken. Bekijk hier alle informatie over lid worden.

Donatie goede doel
We hebben dit jaar gekozen voor Staatsbosbeheer als ons goede doel. Sporten in de natuur is goed voor je gezondheid en levert een positieve bijdrage aan je welbevinden. Staatsbosbeheer is verantwoordelijk voor het beschermen, beleven en benutten van deze natuur. Door een bijdrage te doen steun je een duurzaam onderhoud van de Schoorlse Duinen. Zo kunnen ook de toekomstige generaties genieten van dit prachtige gebied, dit kan alleen met de steun van deelnemers aan de Groet uit Schoorl Run. Alvast hartelijk bedankt! Klik hier voor meer informatie over het goede doel.