Sponsors stellen zich voor 

Mizuno

Sinds de oprichting in 1906 is Mizuno een trotse deelnemer in de zinderende sportwereld. We doen er alles aan om sportuitrusting te ontwikkelen met de hoogste kwaliteit. Iedereen bij Mizuno wordt gedreven door het ideaal van oprechte sportiviteit. Dat was 100 jaar geleden al zo en dat geldt nog steeds. De bedrijfsfilosofie verduidelijkt dat nog meer; ‘‘Een bijdrage leveren aan de maatschappij door het ontwikkelen van sportartikelen en het promoten van sport in het algemeen.”

Onze productontwikkelingsstrategie is het ontwikkelen van unieke producten die de prestaties van de sporter verbeteren. De technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat de Mizuno producten je net een stap verder brengen en je tiptop in vorm houden, ongeacht je sport of omstandigheden. Wij geloven in het maken van producten die in harmonie zijn met je lichaam en die jou helpen de beste atleet te worden die je kunt zijn.

Meer informatie


Provincie Noord-Holland

Duurzame economie, ruimtelijk ontwikkeling en waterbeheer; een vitaal platteland; behoud van de natuur en ontwikkeling van nieuwe natuurgebieden; regionale bereikbaarheid en openbaar vervoer; voldoende werkgelegenheid; behoud en beheer van cultureel erfgoed en monumentenzorg. Dit zijn kerntaken van de provincie Noord-Holland waarvoor ze beleid maakt en subsidies en vergunningen verstrekt. Omdat evenementen belangrijk zijn voor de regionale economie en sociale cohesie maakt de provincie in 2020 en 2021 extra sponsorgelden vrij.

Meer informatie

 

AA Drink 

AA Drink is de meest gebruikte sportdrank onder hardlopers in de Benelux. En dat is niet voor niets. Al sinds vele jaren is AA Drink nauw betrokken bij de hardloopsport en voelt het zich sterk verbonden met de hardlopers zelf. AA Drink kent de hardloper van binnen en van buiten, en weet precies welke sportdrank- en voeding vereist is om hardlopers maximaal te laten presteren. Met regelmaat organiseert AA Drink daarom feedbacksessies met toplopers om de AA Drink sportdranken te optimaliseren en het assortiment verder te ontwikkelen.

Als official sponsor en supplier van de Groet uit Schoorl run, ondersteunt AA Drink alle deelnemers van alle afstanden (10 km, 20,1 km, 30 km) met de juiste sportdrank op het juiste moment. Zowel onderweg als bij de finish. Zo laten wij iedereen het maximale uit zijn of haar prestatie halen. Hardlopen doe je samen met AA Drink.

AA Drink Iso-Lemon
Met de hoogwaardige isotone sportdrank AA Drink Iso-Lemon vul jij op meerdere punten langs het parcours vocht, koolhydraten en mineralen (elektrolyten) aan in de ideale isotone samenstelling. Daarmee blijft jouw vocht- en energiebalans op peil en minimaliseer je mogelijk prestatieverlies. Veel succes!

Meer informatie


Buko Infrasupport

Verkeersmaatregelen bij evenementen vragen om maatwerk. Want elk evenement is uniek en iedere locatie is anders. Of het nu gaat om een pleinconcert, een groot festival of een hardloopevenement, ons innovatieve beleid, onze vakkennis en jarenlange ervaring zorgen wij samen voor verkeersveilige en representatieve evenementen. We geven gedegen adviezen, maken duidelijke mobiliteitsplannen, vragen de vergunning aan en regelen de uitvoer van begin tot eind. We werken met de nieuwste materialen en controleren alles tot in de puntjes. Overal in Nederland, want met onze acht vestigingen hebben we altijd een locatie dichtbij. 

Wij zijn BUKO Infrasupport, trotse partner van Le Champion.

Meer informatie